Den digitale økonomi, koncertøkonomien, angstøkonomien - det er alle måder, vi beskriver den verden, vi lever i i dag. Men når det kommer til det, lever vi virkelig i produktivitetsøkonomien.

Behovet for at blive stadig mere produktivt er kernen i, hvorfor tempoet i livet ser ud til at accelerere kontinuerligt, hvorfor vi implementerer automatisering for at styre denne acceleration, og hvorfor nogle mennesker brænder ud og tager en ny minimalistisk retning, lever ubundet fra den samfundsmæssige norm for at ”få tingene gjort” hurtigere og mere effektivt.

Men du behøver ikke ”skære ledningen” for at leve et lykkeligere liv. Hvis du føler dig overvældet af, hvor meget du skal (eller vil) opnå på en dag, kan disse fem produktivitetsapps være løsningen.

Fabelagtig - Målsætning og vane sporing

Download: iOS, Android

Abonnementsbetingelser: Månedligt: ​​$ 9.99 / måned Årligt: ​​$ 7.99 / måned, en betaling på $ 95.99 faktureres hver 12. måned

Hvis du leder efter en produktivitetsapp, der vil forstå din nuværende tilstand og guide dig til en forbedret tilstand, hvor du er mere produktiv, er Fabulous et fantastisk valg. Denne app vil hjælpe dig med at ændre din tankegang ved at etablere bedre daglige rutiner, der føder til en mere produktiv, sundere og gladere livsstil.

Støttet af forskning

For at starte spørger Fabulous dig en række spørgsmål under opsætningen for at lære dig at kende - dvs. Hvornår vågner du op? Får du nok søvn? Træner du?

Dette er ikke en vilkårlig nysgerrighed for en applikationsudvikler; Fabulous blev "oprettet i Center for Advanced Hindsight på Duke University, et laboratorium dedikeret til at studere, hvad der gør folk gladere og sundere med adfærdsvidenskab," siger appens producenter.

Det er i det væsentlige en kanal, hvor mange års forskning og videnskab nu udnyttes til at hjælpe hverdagen med at forbedre deres liv.

Tag en rejse

Baseret på det, du fortæller Fabulous, giver det dig en personlig plan for at få dit sind og krop på den rigtige vej. Når du abonnerer (eller tilmelder dig en gratis prøveperiode) for at få adgang til et rum kaldet Sphere, sætter appen dit første mål for dig. Du begynder, hvad det kalder En uventet rejse.

Du starter med noget simpelt, noget let du kan udføre. Fabelagtig vil udfordre dig til at drikke vand først, når du vågner op i de næste tre dage for at få dit sind til at bevæge dig mod en ny tilstand.

Når du fuldfører udfordringer som denne, låser du nye op. Tanken er, at du fortsat vil opretholde de vaner, du har dannet dig med tidligere udfordringer, og med tiden ændrer du din rutine til det bedre. Du kan se, hvad der foregår på dit Journey Roadmap.

Men det er kun en rejse. Der er andre, som En fabelagtig nat (lær "hvordan man fremstiller en god nattesøvn) eller The Art of Stoic Living (lær hvordan man bruger" Stoicism til at afdække nye muligheder og lykkes i situationer med høj stress ”). Der findes også Sphere-serier, som er seks måneders samlinger med rejser, der er beregnet til at hjælpe dig med at skabe bedre rutiner, øge energi og skære dårlige vaner ud.

Gør dig selv fantastisk

Med Make Me Fabulous kan du få adgang til flere aktiviteter, der skal hjælpe dig med at forbedre dit helbred og din lykke. Fuldfør en syv minutters træning, tag en 20-minutters hurtig lur, eller for ultimativ produktivitet, prøv en Deep Work-session, hvor du ikke går i stykker i minutter eller timer.

Når du er mere motiveret til at ændre og opnå milepæle, er du mere produktiv. Det er grundlaget for Fabulous. Det gør det hårde arbejde med at komme med nye rutiner og justeringer for dig; alt hvad du skal gøre er at henrette dem.

Headspace - Meditation

Download: iOS, Android

Abonnementsbetingelser: Månedligt: ​​$ 12.99 / måned Årligt: ​​$ 94.99 / år

Da ændring af din tankegang er kritisk for at forbedre produktiviteten, er Headspace en app, der er værd at udforske. Det guider dig gennem meditativ praksis og blev bygget omkring praksis fra den tidligere munk og den anerkendte mindfulness-ekspert Andy Puddicombe.

Grundlæggende kursus

Headspace starter med at spørge om din oplevelse med meditation, hvorfor du ønsker at udforske meditativ praksis, og hvornår det er mest fornuftigt for dig at meditere i løbet af din dag.

Som nybegynder får du ved hjælp af appens gratis basiskursus en prøve med 10 sessioner med to teknikker til gearing. Dette er for at gøre dig bekendt med de grundlæggende teknikker meditation og opmærksomhed.

Meditationsbibliotek

Hvis du beslutter at opgradere gennem abonnement, får du adgang til det fulde Headspace-meditationsbibliotek. Her kan du skræddersy dine meditationssessioner til områder, hvor du har brug for at øve opmærksomhed mest.

For eksempel, hvis du er stresset og har angst, tilbyder Headspace guidede meditationer designet til at frigive den negative energi. Hvis du har brug for at øge arbejdseffekten og produktiviteten, er der også en praksis designet til det.

Der er hundreder af sessioner bygget omkring forbedring af områder i dit liv, såsom fokus, fysisk aktivitet og søvn. Du får også tip og klumper af visdom til at hjælpe dig med at forblive på den rigtige vej.

Andre engangsfunktioner som Mindful Moments og SOS-sessioner, der er tilgængelige i øjeblikke, hvor du føler behov for at øve mindfulness eller squash-stress på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Du kan spore alle disse fremskridt for at se, hvor meget du forbedrer.

Sov ved Headspace

Headspace tilbyder også en oplevelse kaldet Sleep, som inkluderer vejledning i søvnmeditation, søvninducerende lyde, og hvad Headspace kalder sleepcasts, der "leder dig til et sted for hvile."

I betragtning af hvor vigtig søvn er for produktiviteten, ser det ud til at være en naturlig udvidelse af, hvad Headspace allerede tilbyder gennem anden meditativ praksis, der muliggør højere produktivitet.

Opretholdelse af opmærksomhed over det, du prøver at udrette og gøre det med et klart sind for at sikre, at negative eller byrdefulde tanker ikke kommer i vejen, er kritisk for at forbedre og opretholde produktiviteten. Headspace kan hjælpe.

Produktiv - Opgavelister og målplanlægning

Download: iOS

Abonnementsbetingelser: FreeProductive Premium, en måned: $ 6.99Productive Premium, tre måneder: $ 11.99Productive Premium, et år: $ 29.99

Det er dejligt at få dit sind på det rigtige sted for at sikre, at du kan være så produktiv som muligt. Men på et bestemt tidspunkt ønsker du måske mere af en struktur til at organisere og styre det, du prøver at være produktiv med. En app som Productive kan hjælpe med påmindelser og statistikker, der holder dig på sporet for at nå dine mål.

Vælg eller opret bedre vaner

Vaner er grundlaget for Produktiv og virkelig grundlaget for din produktivitet som person. Hele pointen med denne app er at gøre det lettere at indstille og holde sig til de vaner, der hjælper dig med at nå de daglige mål. Produktiv tilbyder en række vaner at vælge imellem: Hit gymnastiksalen, rydde huset, snak med en fremmed - indstillingerne er tilsyneladende uendelige. Du kan også oprette tilpassede vaner.

Når du vælger en ny vane, vælger du også et ikon for at repræsentere den samt bestemme varigheden af ​​aktiviteten og hvornår / hvor den vil forekomme. Vanen føjes derefter til din liste over ting, der skal udføres, og vises, når du har indstillet den til, hvad enten det er dagligt, ugentligt, månedligt eller en gang. Efter afslutning markerer du det bare som gjort.

Vanestatistikker

Du kan se dine fremskridt eller mangel herpå med Productives Life Log-funktion. Dette giver en kalendervisning, der angiver, hvilke dage du har afsluttet alt eller kun noget af det, du har sat ud til, hvilket giver dig synlighed for, hvornår du er mest eller mindst produktiv. Statistik inkluderer:

  • I alt perfekte dageDine nuværende stregDine bedste stregTotale vaner udført Gennemsnit pr. Dag

Produktiv er virkelig en simpel app, som faktisk er meget passende i betragtning af arten af ​​dens formål - for at muliggøre højere produktivitet for brugerne gennem en minimalt distraherende arkitektur og interface.

Hvis du leder efter en avanceret opgaveliste, der også hjælper dig med at få gode vaner på plads og holde dem, er dette en produktivitetsapp, der er værd at downloade.

Google Keep - Noter og lister

Download: iOS, Android

Abonnementsbetingelser: Gratis

Først for nylig begyndte folk at længe efter nye digitale måder at styre produktiviteten på. Men nogle mennesker foretrækker stadig notesbøger og planlæggere for at forblive på rette spor.

Hvis dette er dig, kan det være rart at holde sig til en simpel produktivitetsapp som Google Keep. Intet smarte at se her; Google Keep giver dig bare en moderne måde at holde styr på tanker, oprette lister og organisere alt andet i dit liv.

Fang, organiser tanker

Fang tanker, fra indtastede eller tale-til-tekst-noter til doodles til billeder, du tager eller uploader. Organiser disse under etiketter for at gruppere dem, hvordan du kan lide, og gør dem lette at finde.

Eller find dem efter type, f.eks. Se alle dine billeder ét sted, uanset etiket. Uanset hvad, i betragtning af at denne app er fra Google, er det virkelig let at søge på uanset hvilke noter, billeder, doodles eller lister, du opretter.

Lister i massevis

Hvis du er en seriøs listeskaber, giver Google Keep dig en nem måde at oprette dem med afkrydsningsfelter, du kan markere, når du går igennem. Især en fordel, appen er, at det faktisk hjælper dig med at udfylde din købmandsliste med forslag. Du kan også indstille påmindelser til lister såvel som noter og billeder for at sikre, at du passe på, hvad der skal gøres på det rigtige tidspunkt.

Hvis du foretrækker at holde tingene enkle, men organiserede med blot et strejf af hjælp, er Google Keep perfekt. Det er en ligetil, men alligevel moderne variation af den bærbare pc-planlægning, og den er mere avanceret end den indbyggede note-app, du sandsynligvis har på din smartphone.

Flora - Fokus og vane sporing med gamification

Download: iOS, Android

Abonnementsbetingelser: Gratis

Mange af de situationer, vi befinder os i, kræver, at flere individer forbliver fokuseret for, at en gruppe kollektivt skal være produktive - uanset om det er et forretningsmøde, studietid eller sammenkomst. Det er ofte vores smartphones, der distraherer os.

Flora er en produktivitetsapp, der gør det lidt lettere - og sjovere - at sikre, at disse sessioner er produktive ved at hjælpe alle med at holde øje med deres telefoner.

Plante træer til produktivitet

Konceptet bag Flora er enkelt. Du indstiller en timer til at forblive fokuseret på den opgave eller aktivitet, der er til rådighed, uden at gå til din smartphone for en pause fra interaktionen. Når du begynder sessionen, vil et virtuelt træ vokse i Flora. Før du begynder, kan du invitere andre til at deltage ved at sende dem en unik kode.

Når træet vokser, har du muligheden for at tage en pause eller give op. Enhver pausetid, du bruger, trækkes fra din endelige fokusvarighedstid, mens opgivelse dræber træet. Flora deler din træ-voksende og træ-drabende rekord med dit samfund af kammerater (du kan holde det privat, hvis du er for skamme), så de kan se, hvor virkelig produktiv eller uproduktiv du er.

For at hæve indsatsen kan du også indstille en reel monetær pris, du er villig til at betale for at plante et rigtigt træ, hver gang du svigter i en Flora-træplantning. Hvis du afslutter en session, debiteres du ikke, og Flora vil belønne dig med en præmie.

Kortplantning efter mål

Flora giver dig mulighed for at tagge sessioner, sætte tidsbaserede mål og indstille påmindelser om, hvornår ting kommer op. På denne måde kan du se, hvor produktiv du er under forskellige omstændigheder, baseret på hvor godt du har det med at plante træer i løbet af disse sessioner.

Hvis du ikke kan være fokuseret på din egen, kan incitament til din produktivitet være et nyttigt skridt at tage. Flora får dig ikke kun til at betale prisen for at bryde fokus, det forvandler også disse mangler til noget meget vigtigt for vores verden: træer.

Kom tilbage på sporet

Uanset om du tager for meget arbejde, prøver at være involveret i for mange aktiviteter eller forsøger at give tid til for mange mennesker, kan forsøg på at udføre mere nemt blive en byrde og føre til følelsen eller resultatet af at være mindre produktiv.

Hvis dette er, hvad du oplever, er det måske tid til at prøve en eller flere af de ovennævnte fem produktivitetsapps. Er der andre metoder eller værktøjer, du har brugt til at genvinde eller øge produktiviteten i en hurtig tempo? Del dem med os i kommentarerne herunder.